0
Vissza a laroche-posay.hu oldalra
Save your skin

Protect yourself every day

Img_Protect yourself every day

Egész évben, még a városban is, elengedhetetlen a napvédő használata ahhoz, hogy a bőr gyönyörű legyen. De ki kell választani a megfelelő faktorszámot.

UV-sugárzás : veszély egész évben

A közhiedelemmel ellentétben, nem csak akkor kell védeni a bőrt a nap sugaraktól, ha éppen nyaralunk a tengerparton vagy a hegyekben. A bőr egész évben ki van téve az UVB- és UVA-sugaraknak, és azok káros hatásainak. Az UVA- és UVB-sugarak másképp viselkednek a bőrön:

  • Az UVB-sugarak behatolnak az epidermisz felső rétegébe, így ők felelnek a barnulásért, azonban a leégésért, és ami még fontosabb, a bőrrákért is.
  • Az UVA-sugarakat nem, vagy csak kis mértékben nyelik el a felhők és az üveg. Mélyebben behatolhatnak a bőrbe, és elérhetik a dermiszt. A hosszú hullámú UVA-sugarak az UVA-sugarak többségét képviselik és a jelen vannak egész évben, még ha felhős is az időjárás. Mélyen be tudnak hatolni a bőrbe, maradandó károsodást okozva ezzel.

Extrém vagy mérsékelt? Mennyire van kitéve Ön a napsugárzásnak?

Ez alapvetően a napsütés fajtájától, a napon eltöltött időtől, és az Ön fototípusától függ:

  • szélsőséges, vagy hosszas napon tartózkodás, más néven "zenit" expozíció, általában tengerparti nyaraláson vagy síelésen fordulhat elő. Más típusú tevékenység (ebéd a napon, szabadtéri sportok, séta stb.) is okozhat nem szándékos kitettséget.
  • mindennapos sugárzásnak való kitettség: a minden nap a szabadban vagy beltérben, ablak közelében eltöltött idő

Mindig figyelnünk kell a védelemre?

Img_Video

Mindennapos védelem

Az UVA- és UVB-sugarak elleni mindennapos védelem érdekében az La Roche-Posay laboratóriumok az Anthelios termékcsaládot ajánlják, amely érzéki textúrák széles választékát kínálja minden bőrtípusra annak érdekében, hogy minél gyakrabban szívesen használják.

Az új Aquagel SPF 30 ultra-light formula ötvözi:

  • Az UVA- és UVB-sugarak elleni mindennapos védelem érdekében az La Roche-Posay laboratóriumok az Anthelios termékcsaládot ajánlják, amely érzéki textúrák széles választékát kínálja minden bőrtípusra annak érdekében, hogy minél gyakrabban szívesen használják.
  • Sima és friss hidratáló gél állag, amely nagyszerű mindennapi használatra.
  • Nem zsíros és szinte láthatatlan a bőrön.

Az egész éves fényvédelem segít megelőzni a napsütéssel hosszú távon kapcsolatba hozható veszélyeket, beleértve a korai bőröregedést, a pigmentációs zavarokat (pigmentfoltok, terhességi maszk, stb.) és a bőrrákot.

A HOZZÁM LEGJOBBAN ILLŐ FÉNYVÉDELEM

Három egyszerű lépés a bőrrákkal szembeni védelemért

Preview : False